In Metro’s consumentenrubriek Van Klacht Naar Pluim? koppelt Ton Broekhuisen (liefst) Pluimen aan alsnog opgeloste consumentenklachten. Ook deelt hij Spontane Pluimen uit aan klantvriendelijke bedrijven. Zoals nu aan Luchtbed.nl. Publicatiedatum in Metro: 31 mei 2016. Klik hier voor de case in Metro.

Luchtbed.nl

Peter van de Wiel

Pluim

Alida van Elst (Rotterdam) steekt haar waardering voor de door Luchtbed.nl (onderdeel van Bedden.nl BV) geleverde service niet onder stoelen of banken. Dús meldt ze zich met een Spontane Pluim voor genoemd bedrijf. Alida legt uit waarom: “Op 21 februari 2016 kocht ik via de webshop Luchtbed.nl een eenpersoons luchtbed. Model: Intex Supreme Air-Flow. Prijs 74,95 euro. Na drie weken was het luchtbed lek. Dus heb ik Luchtbed.nl gebeld. Waarbij ik eerlijk heb laten weten dat ik geen idee had of het om een gebruikersfout of fabrieksfout ging. Op verzoek van Luchtbed.nl heb ik mijn verhaal in een mail gegoten en opgestuurd. Al na een paar uur kreeg ik een reactie. Ik moest de stekker eraf knippen en met de aankoopbon opsturen. Dan zouden we onder garantie een nieuw luchtbed ontvangen. Binnen de kortste keren werd het nieuwe luchtbed daadwerkelijk afgeleverd. Geen gezeur of gezever, maar pats: een mooie oplossing. Voor dit fraaie staaltje goede service beloon ik Luchtbed.nl graag met een Spontane Pluim!”

Juryrapport

Klanten moet je koesteren. Dat doe je door warmte uit te stralen. Bekvechten of een productreparatie wel of niet onder de garantie valt, is dan geen optie. Daarmee jaag je klanten naar de concurrent. Een Spontane Pluim naar mijn hart!

Groene Pluim

De door Pluimen beschikbaar gestelde Groene Pluim (cadeaubon vol belevenissen van 35 euro) gaat naar Alida van Elst.

Spotlights op je klacht?

Mail je klacht of Pluim naar Ton Broekhuisen: ton@tonbroek.nl Bij selectie krijg je bericht.

TON BROEKHUISEN

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.